Bokmerker, I love books og ny bok

Som et innlegg nedenfor viser så er jeg ekstra glad i ting som viser hvor mye jeg liker bøker. Denne uken kom det en svær pakke i posten til lille herr Hysj, sommerklær som ett eldre søskenbarn har vokst ut av. I pakken lå det også to små ting til tanten, altså meg.

2014-05-29 13.23.04Bokmerker får jeg aldri nok av og spesielt ikke bokmerker som har navnet på bloggen brodert på. Den har min lillesøster laget helt selv, mens den utrolig skjønne pengepungen har hun kjøpt på etsy. Heldige meg! Og nå skal jeg ikke, jeg gjentar ikke tilbringe resten av kvelden med å se på diverse gjenstander med sitater fra Jane Austen på etsy…

Vi har hatt en stille og rolig fridag her på Vestlandet, vi kom oss ut av huset tilslutt for å se syklistene i Tour de Fjords kjøre forbi ikke så langt fra der vi bor. Imponerende å se det proffe opplegget.

constellationNå er jeg tilbake i sofaen og skal snart starte med en ny bok. A Constellation of Vital Phenomen rasket jeg med meg fra Ark på Gardemoen da vi var ute og reiste i påsken. Beslutningen ble tatt med i bakgrunn i at 1) jeg ikke hadde hørt om hverken tittelen eller forfatteren før 2) jeg oppfattet Tsjetsjenia da jeg skummet baksiden. Forfatteren bak boka heter Anthony Marra og debuterte med denne i fjor. Den har fått masse positive anmeldelser og i New York Times har den blitt omtalt som «A 21st-century War and Peace».  Jeg gleder i alle fall til å lese den.

God lesehelg til dere alle!

Reklame

8 tanker på “Bokmerker, I love books og ny bok

  1. Det var både et nydelig bokmerke og en nydelig pung. Jeg blir også av og til helt lost over internettsider med «bookmobilia» 😀

Kommentarer?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s