I Jane Austens univers

image

Sengelektyre er for tiden Jo Bakers roman Huset Longbourn. Her møter vi tjenestefolket til familien Bennet fra Stolthet og fordom. Boka kom ut på norsk nå i år og jeg har fått et leseeksemplar fra forlaget. Perfekt lesing i disse dager hvor jeg hører alle Austen sine verker på nytt. Nå hører jeg på Emma til og fra jobben – jeg er overraskende nok ikke oppslukt. Men jeg har fortsatt ti timer igjen. Men nu, nu skal jeg lese videre om tjenestejenta Sarah.

6 tanker på “I Jane Austens univers

  1. Emma likte jeg kjempegodt. Det er lenge siden jeg leste den, men mener å huske at humoren i den var vidunderlig. Jeg har Huset Longbourn stående på hylla, og det kan virke som om den blir stående ei god stund til. Leselysten er ikke på topp. Hører bare på lydbøker for tiden.

    • Jeg trodde jeg likte Emma, jeg har lest den før og likt den. Men nå er jeg usikker, jeg lurer på om det kan ha noe med innleseren å gjøre. Vi får se, jeg hører nå videre… Lydbøker er digg og veldig bra når leselysten daler.

    • Denne er bra altså, ble ferdig med en for noen dager siden og likte den veldig godt. Sense skal jeg også høre etter hvert:-) Liker godt filmversjonen med Emma Thompson:-)

    • Ferdi’! Og den var bra. Litt forutsigbar den første delen, men andre del var bra. Anbefales! Innlegg kommer, men en veldig middelmådig islandsk krim kommer først.

Kommentarer?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s