Rolig søndagskveld med Mitford

2014-03-30 20.05.02

Omslag som gjør meg glad!

Pysjbukse, kakerester etter dagens feiring av husets 1-åring og Mitford – kan det bli bedre? Jeg har dilla på Austen, Wharton og Mitford i disse dager. Alle skrev de skarpe romaner om samfunnene de levde i. Mye har forandret seg fra Austen til Mitford via Wharton, men likevel er nøkkelordene forbausende ofte penger og være på riktig sted med de riktige folkene.

Jeg tror det blir en rolig uke her på bloggen, når ny måned starter begynner jeg å jobbe igjen. Jeg har en haug av leste bøker liggende som jeg håper å få skrevet om etter hvert som jeg kommer inn hverdagstralten. Jeg nevner novellesamlingen Utid av Kristin Lind, Historien om huset ved sjøen av Elisabeth Gifford, Balanse av Thorvald Steen, Høyt henger de av Lene Lauritsen Kjølner og to krimromaner om kuleste Phryne Fisher.

God leseuke til dere alle!

Reklame

4 tanker på “Rolig søndagskveld med Mitford

  1. Jeg tror jeg skal ta frem Mitford etter den romanen jeg leser nå. Trenger litt skarp sarkasme og ironi etter intens lesing av The Enchanted av Rene Denfield. Den er helt utrolig god, men vond.
    God lese- og jobbeuke, Karin!

    • Jeg ble litt nysgjerrig på den der The Enchanted! Ja, Mitford fungerer alltid bra. The Blessing er overraskende bra, hun briljerer og er ganske sarkastisk over forholdet (og forskjellene mellom) briter og franskmenn. En god del av handlingen foregår i Paris så det burde kanskje være noe for deg? 🙂

Kommentarer?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s