«I expect flying gives you the most awful craving for a cup of tea»

image

«Perhaps you’d care to come in and freshen up,» I said, touching his wrist lightly and flashing him my most charming smile. «I expect flying gives you the most awful craving for a cup of tea.» It was the exactly right thing to say. A broad schoolboy grin split his face, and a moment later he was leading the way, with alarmingly long strides, towards the kitchen door.
Flavia de Luce i The Dead in Their Vaulted Arches

Reklame

4 tanker på “«I expect flying gives you the most awful craving for a cup of tea»

  1. Dette var en setning som fanget en te-elskers oppmerksomhet. Mine anglofile vibber har begynt å bevege på seg, de pleier det når det begynner å bli et år siden jeg var «over dammen». Må bare sjekke Norwegian om det finnes noen billige billetter… Dream on darling 🙂
    Likte utdraget, og jeg likte coveret – takk for supert tips, nå går jeg å lager meg dagens andre krus med te, eller nei, la meg brygge en kanne, jeg skal jo være hjemme og lese i hele dag.
    Ha en super tirsdag!

    • Hjemme og lese en hel dag høres supert ut – og en hel kanne med te! Det er siste bok i en serie med en 11 år gammel jente som heter Flavia de Luce, hun løser mordgåter mye ved hjelp av kjemi. Bøkene er mørk og dyster og selv m den har et barn i hovedrollen ikke barnebøker! Tror den første er oversatt til norsk også, de er skrevet av Alan Bradley, skal gjøre et lengre innlegg om serien senere:-)

      Nå skal jeg høre lydbok og ta oppvasken! Ha flott dag du også!

Kommentarer?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s