Flyttestengt

Bloggen og jeg tar en ukes pause, vi er tilbake i slutten av neste uke. Da er vi forhåpentligvis kommet litt på plass i Haugesund. Jeg gleder meg masse. Og ikke minst gleder jeg meg til å fylle huset vi har kjøpt med masse bøker…

phryne fisher

Herlig omslag! Det var omslagene som gjorde meg nysgjerrig på denne serien som til nå teller 18 bøker….

I mellomtiden hører jeg på krimmysterier med min nye (anti)-heltinne Phryne Fisher. Phryne er en adelig, ung kvinne som flytter fra England til Melbourne og ender opp med å jobbe som privat etterforsker. Phryne både kjører både bil og fly og er svak for kjekke menn, men siden handlingen utspiller seg på 20-tallet er ikke dette uproblematisk. Det er enkelt, men det er sabla underholdende!

Når jeg er tilbake neste uke gleder jeg meg til å fortelle om sommerens store krimeventyr. Asle Skredderberget kom i år ut med krim nummer to om etterforskeren Milo Cavalli. Første bok var veldig bra, men den nyeste var utrolig bra.

Kanskje blir jeg i løpet av uken ferdig med Maria Zennströms Hvordan ser et liv ut hvis man ikke har nok kjærlighet? Jeg har startet den og om jeg skal beskrive den med et ord vil det være kroppslig. Kanskje ikke et ord en gang, men det er noe med hvordan Zennströms beskrivelser som gjør at man blir veldig bevisst hvordan hodet /hjernen og kroppen henger sammen! Ok, kjenner jeg må tenke litt på hvordan jeg skal beskrive dette i en omtale for at det skal bli forståelig.

Håper dere alle får lest masse og har en fin sommer:-)

Vi sees neste uke!

Reklamer

6 thoughts on “Flyttestengt

  1. Haugesund tror jeg blir veldig bra. Hus og bøker i Haugesund høres ekstra bra ut. Det er vemodig å flytte fra, og spennende å flytte til. Vestlandet er vakkert, Vestlandet er noe annet enn Østlandet. Kulturen, naturen. Jeg ønsker deg masse lykke til, og til å lese mer fra deg her. 🙂

    • Jeg tror også det blir bra, bare vi får pakket ferdig og sendt alt avgårde:-) Jeg gleder meg til Vestlandet, som det er lengre sør enn der jeg kommer fra så er det fortsatt Vestlandet. Jeg savner lukta av saltvann og jeg savner å våkne opp om morgenen på vei til jobb i frisk luft:-)

    • Takk!

      Når jeg kommer i hus i Haugesund vil jeg aldri flytte mer. Akkurat nå føles det ut som hele stua flyter av ting som ikke vil opp i eskene… Ja ja, snart er det utpakking, det er mye gøyere!

Kommentarer?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s