Vinner av sommerkonkurransen og noen få innkjøp

Jeg har nå trukket en vinner av sommerkonkurransen her på bloggen. Vinneren ble….. trommevirvel…

Sigrid H.

dag solstadSigrid vil i løpet av kvelden få en mail av meg. Hun ønsket seg romanen 16.07.41 av Dag Solstad. Den er også lest inn av forfatteren. Det er alltid litt spennende det der når forfatterne selv leser inn boka. Jeg har hatt gode erfaringer med både Erlend Loe, Levi Henriksen og Dawn French som har lest inn sine egne tekster.

Om litt over ei uke går flyttelasset vårt til Vestlandet. Når man har bodd i Oslo i snart åtte år blir det mange «siste gang jeg/vi….». Siste gang med sushi fra favorittstedet, siste gang vi henger på det lokale kjøpesenteret, siste gang man ikke er turist i Oslo sentrum også videre. I dag var det blant annet siste gang med fine kollegaer, men også siste gang jeg stakk innom fine Bislett Bok.

2013-07-11 17.12.47

Det er altfor lite rosa på denne bloggen. I bakgrunnen er et skjørt fra skjønne Tulip&Tatamo som har utsalgssted rett ved siden der jeg jobber (jobbet). I dag ble nok siste gang jeg handler et skjørt eller en kjole på impuls der!

Denne lille bokhandelen er full av små bokskatter, men jeg begrenset meg til disse to bøkene. Den lille er romanen Morels oppfinnelser av argentinske Adolfo Bioy Casares. Den er utgitt i xs-serien til Gyldendal som er en utrolig spennende serie. Omslaget kaller den en argentinsk moderne klassiker. Jeg vet ikke om jeg har lest så mange romaner fra Argentina, jeg.

Bok nummer to er den svenske Hvordan ser et liv ut hvis man ikke har nok kjærlighet? av Maria Zennström. Tittelen gjør meg veldig nysgjerrig (årets tittel?). Boka er utgitt på det lille forlaget Pelikanen som har på sine utgivelser noen veldig orginale og gjennomførte omslag. Jeg har kun lest en bok fra dette forlaget tidligere, det var den islandske Svar på brev frå Helga som jeg likte kjempegodt.

Når jeg tenker meg om. Det er ikke sikkert det var siste gang jeg var innom Bislett Bok, jeg skal tross alt i de traktene i neste uke. Så kanskje…

Reklame

1 tanke på “Vinner av sommerkonkurransen og noen få innkjøp

Kommentarer?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s