Fredagstips: Den store boken om Petter Kanin og vennene hans av Beatrix Potter

beatrixpotterdenstorebokenEn av bøkene jeg hadde tenkt «å se litt på» under Mammutsalget var praktboken Den store boken om Petter Kanin og vennene hans av Beatrix Potter. Tittelen er egentlig misvisende, for dette er en samleutgave med alle av Potter sin 23 bøker, deriblant også Petter Kanin. Boken er fantastisk, jeg elsker tegningene hennes og synes historiene er underholdende og sjarmerende.

beatrix1Bildet yter dessverre ikke rettferdig, men det er en god miks mellom bilder og tekst, noe som gjør at de fleste av historiene kan introduseres for barn ned til 2 år tenker jeg. Fra før av har vi en pop-up bok om Petter Kanin som har vært mye i bruk. Med andre ord – skal du kun kjøpe en bok på Mammut i år anbefaler jeg deg denne!

misspotterApropos fine ting, for noen år siden kom det en film om forfatteren Beatrix Potter med navnet Miss Potter med Renée Zellweger i hovedrollen. Jeg kjenner ikke livet til Potter godt nok til å vite om hvor mye kunsternisk frihet de som har laget filmen har tatt, men den gir oss et lite innblikk i hennes forfatterliv.

Reklame

2 tanker på “Fredagstips: Den store boken om Petter Kanin og vennene hans av Beatrix Potter

Kommentarer?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s