Se min kjole, den er blå som havet…

Denne uken er jeg i KK! Ikke for å snakke om kjoler, men om bøker. Sammen blant annet bloggkollega Anette fra Anettes Bokboble er jeg intervjuet om blogging og bøker. Veldig moro å bli plukket ut av det store mangfoldet av bokbloggere i Norge. Ekstra moro er det fordi jeg fyller år i dag, i dag runder jeg 33 år. Fortsatt god bokhelg til dere alle!

image

Reklamer

26 thoughts on “Se min kjole, den er blå som havet…

  1. Gratulerer så mye med dagen:-) Ja, det var veldig kjekt at bokbloggere ble intervjuet og ekstra hyggelig at også min blogg ble nevnt. Ønsker deg en fin helg og en fin feiring av bursdagen:-)

  2. Gratulerer så mye med dagen, Karin! Og gratulerer med intervju i KK, så gøy! Kommer KK på fredager forresten? Jeg tror min lokalbutikk har glemt å sette ut det nyeste bladet, for der var det ikke noe bokbloggere 😦 (Og det var fra 17. august). Jeg får finne det i morgen. Nyt kvelden!

    • Takk:-) denne uken har jeg da lært at at det kommer ut på fredag ja, det er nummer 34. Jeg var så nysgjerrig at jeg kjøpte det på vei til jobb og «flerret» det åpen på trikken, tror folk synes det var litt rart at jeg var så ivrig på å lese kk!

Kommentarer?

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s